Nyheder: Spots

Din søgning gav 107 nyheder

eHjdguuYD6fID4hz6dqF.png

Odense Sygehus Trappe

Nyt spot, 2022-19-09, Af Nekura

Fandt lige det her spot via Skate Spots DK og tænkte jeg ville ligge den op her.
lI2Nkg9NVu5sFCjQxu1l.png

Hørmarken i Farum

Nyt spot, 2014-05-08, Af Nekura

Hvis nu I tager til Blokken i Birkerød, så kan I jo også tag et smut forbi Hørmarken i Farum, som kun ligger 2 km derfra.
Og så er der også Regnbuen i Farum lige deromkring, så det kan hurtigt blive et spot trip.
sYtb8lbuIqF13zYPySzx.png

Blokken Curb

Nyt spot, 2014-05-08, Af Nekura

Jeg håber I alle nyder vejret og får skatet en masse. Her får I lige et lille spot I kunne tag ud og skate på en lun sommeraften. Det er ikke det store, faktisk kun en curb, men den er til bank, hvilket giver lidt ekstra udfordring.
C58V5pPs84kAhxfasVtP.png

Pilehaveskolen

Nyt spot, 2014-04-08, Af Nekura

I får også lige en lille skatepark fra Vallensbæk, selvom det dårligt kan kategoriseres som en skatepark. Quarter pipen og railet er god kvalitet, men der mangler desværre noget i parken for at holde flowet i gang.
yi9mft0M1P66ab4LbjJK.png

Promenaden i Vallensbæk

Nyt spot, 2014-04-08, Af Nekura

Det ser ud til at det værste regnvejr er over for denne gang, så I får lige et hurtigt lille streetspot fra mit boligområde.
Det er ikke noget at rejse langt for, men hvis man er i nærheden er det fint i en times tid.
2xZx7mMn08Df3xYdzZMc.png

Deko Kicker

Nyt spot, 2014-02-08, Af Nekura

I får sgu lige et lille spot her i sommervarmen. En stor kicker som man ser dem i amerikanske skatefilm placeret hos et firma i Taastrup.
tJHNxCQcbejsnDYcDttr.png

Minihuset Viborg

Nyt spot, 2014-29-01, Af Nekura

Vi må heller til at få nogle spots på siden så vi kan runde de 100 "aktive" spots og med det vejr vi har for tiden er det vel bedst med skatehaller. Derfor får I nu Minihuset Viborg som flere gange er blevet kåret til at have Danmarks bedste ramper.
HFXDVkytWRt1T3r5kWug.png

Ballerup Multipark

Nyt spot, 2013-10-11, Af Nekura

Jeg lovede jer da vidst nogle spots. Desværre har jeg ikke nogle vildt fede spots at byde på lige nu, så I må nøjes med Ballerup Multipark for nu. En lille park nær Ballerup station, som nok er bedst til manuals.
oeeGmNrzg8ZrygoV2IHp.png

Krakas Plads

Nyt spot, 2013-31-10, Af Nekura

Guess what, jeg er tilbage og vil tilføje lidt spots de næste par dage. Jeg er også ved at lave lidt nyt på siden, som forhåbentlig er klar til januar, så glæd jer.
Nu får I lige et lille Københavnsk streetspot, Krakas Plads.
noPictSpot.jpg

ASS Hallen

Nyt spot, 2013-08-02, Af Nekura

I får lige et til spot i dag, ASS Hallen i Åbyhøj i Aarhus. Har sgu ikke så meget andet at sige. Kender I til andre skatehaller, som ikke er på siden, så må I meget gerne skrive en kommentar eller anbefale dem via spot-guiden.dk
noPictSpot.jpg

Silkeborg Skatehal

Nyt spot, 2013-08-02, Af Nekura

Så får I lige endnu en skatehal så I kan klare weekenden og vinterferien (for dem som har vinterferie i næste uge). Denne gang er det Silkeborg Skatehal og vi udvider altså vores jyske sortiment af spots.
noPictSpot.jpg

Skjern Skatecenter

Nyt spot, 2013-06-02, Af Nekura

Vejret fortsætter med at være dårligt, så man må ty til skatehalle og parkeringskældre. Derfor får I lige endnu en skatehal at besøge. Skjern Skatecenter ligger, som navnet hentyder til, i Skjern i Midtjylland.
noPictSpot.jpg

Wall Street Skatepark

Nyt spot, 2012-01-12, Af Nekura

Wall Street Skatepark er desværre endnu en hal jeg ikke selv har været i, men ud fra hvad jeg har hørt og set, så skulle den være rigtig fed. Så hvis du alligevel er i nærheden, så tag et smut forbi, så kan du også lige tage nogle billeder til os...
noPictSpot.jpg

Odense Skatehal

Nyt spot, 2012-30-11, Af Nekura

Så er der endnu en hal til folket og endnu et spot på Fyn. Jeg ved ærlig talt ikke meget om Odense Skatehal, da jeg endnu ikke har været der, så hvis der er nogen som har været der, så smid en kommentar og fortæl hvad du synes om den.
noPictSpot.jpg

Laden i Slagelse

Nyt spot, 2012-28-11, Af Nekura

Vinteren er over os og det er lidt for længe siden Spot Guiden er blevet opdateret. Så de næste par dage vil jeg lægge nogle skatehaller op, på trods af jeg ikke har billeder af dem.
WZbBDP93TkSPdrFDETQy.png

The Graveyard

Nyt spot, 2012-19-10, Af Nekura

I morgen er der åbning af AFUK's Skateværksteds DIY projekt, The Graveyard og i den forbindelse finder jeg det passende at ligge spottet op, så I alle nemt kan finde dertil. Jeg ser frem til at se en masse af jer møde op i morgen.
dr7l077jXVo1Abafsi4i.png

Albertslund Skatepark

Nyt spot, 2012-13-10, Af Nekura

Det er da vidst på tide at I lige får et nyt spot, og derfor har jeg endelig fået taget billeder af Albertslunds nye skatepark. Parken stod færdig og blev indviet for ca. en måned siden og er blevet placeret 5 minutter fra Albertslund station.
noPictSpot.jpg

Alis Wonderland

Nyt spot, 2012-02-10, Af Nekura

Jeg synes I skal have et spot til i dag, men jeg har ikke taget billeder af nogen nye spots, så nu får I et uden billeder. Alis Wonderland på Christiania burde være kendt af de fleste, men for dem, som ikke kender det, er det nu blevet tilføjet.
4BWAHIUQglbVOYL3hG5q.png

Novo Nordisk

Nyt spot, 2012-01-10, Af Nekura

Rasmus Anx Hemmingsen har været så sød at dele dette spot med os og han har tilmed også givet os lov til at bruge de billeder han har taget. Vi siger mange tak herfra og håber at andre vil følge i hans fodspor og hjælpe os med at dele spots.
3jgqaZT2sVV7r8asopsx.png

Lilletoften

Nyt spot, 2012-29-09, Af Nekura

For lidt over en måned siden skrev jeg om nogle af Skateland Constructions' projekter. En af de projekter var en skatepark til Lilletoften i Skovlunde og den er blevet færdig nu. Jeg har derfor været ude og tag billeder af den.
MKjrVAJE7gkDZ8ySGCjh.png

Tuborg Havn

Nyt spot, 2012-22-09, Af Nekura

I trænger sgu lige til et streetspot mere inden vejret bliver alt for dårligt og I alle rykker indenfor. Så nu får I Tuborg Havn, som er et kendt spot, eller nærmere en samling af spots, da Tuborg Havn er et stort område med mange obstacles.
mKXndNyAAG7dcMVlysHq.png

Carlson Wagonlit

Nyt spot, 2012-19-09, Af Nekura

Nu får I det sidste spots fra Amager i denne omgang, men der skal nok komme flere på et tidspunkt. Der er sikkert mange spots på Amager som jeg ikke kender til og som slet ikke er blevet opdaget af andre endnu, så tag derud og kig omkring.
oFz8N49S8LY8ua3bxBan.png

Ørestad Gymnasium

Nyt spot, 2012-14-09, Af Nekura

Lige ved siden af Ørestad Bibliotek ligger Ørestad Gymnasium og oppe på Ørestad Gymnasiums tag er der også et lille spot. Det er ikke det store der er der, men man kan stadig have det sjovt i et stykke tid, hvis man alligevel er i nærheden.
nipm75mEOWvPLnhCp6KR.png

Ørestad Bibliotek

Nyt spot, 2012-12-09, Af Nekura

Som sagt har jeg været på Amager for at tag billeder af de mange nye spots. Ørestad Bibliotek er en af de helt nye, som ikke engang er et halvt år endnu. Spottet byder på to 10-trins trapper med tilhørende handrails og så ligger det lige ved Fields.
C5ZVJGNuZ1GOQXCLLr2K.png

IT Universitetet

Nyt spot, 2012-11-09, Af Nekura

Jeg har været en tur på Amager hvor der er kommet mange nye spots i løbet af de sidste par år, nogen endda i løbet af i år. I første omgang for I dog et lidt ældre spot, IT Universitetet, som byder på ledges og handrails.
NsxGaeNNIx796UL2zHJm.png

Haslev Skatepark

Nyt spot, 2012-07-09, Af Nekura

Jeg har tilføjet en del Københavnske spots på det sidste og har stadig en del endnu, men synes I skal have noget udenfor Hovedstaden, så nu får I Haslev Skatepark. Det er en lille park, med standard obstacles som en minirampe og funbox.
jQsYtDBemgx6zZW1btjA.png

Georg Jensen

Nyt spot, 2012-05-09, Af Nekura

Jeg lovede da vidst at tilføje lidt spots, så nu får I endnu et Københavnsk spot. Denne gang har jeg været på Frederiksberg og tage billeder af Georg Jensen spottet, som byder på trapper i forskellige størrelse, et stort handrail osv.
ZRzKrTO1KmLfVrUnnfuD.png

Utterslev Legeplads

Nyt spot, 2012-01-09, Af Nekura

Nu hvor jeg er færdig med at filme til Brick Harbors Quest of Honor er det tid til at tilføje nye spots igen. Derfor får I lige hurtigt Utterslev Legeplads i København, et lille spot med curbs, blandt andet en bananacurb, og 2 bumps.
yAuFLLjyRIOeJAaUVSOX.png

Dalgas Have

Nyt spot, 2012-15-08, Af Nekura

Så er jeg klar med endnu et spot fra København, eller nærmer bestemt Frederiksberg, nemlig Dalgas Have. Det er et hyggeligt lille spot, med gode muligheder for at lave fede lines.
bdQ3U7IJZoKUJiIX4rkU.png

Sifs Plads

Nyt spot, 2012-12-08, Af Nekura

Hver gang jeg tager i Fælledparken, kører jeg forbi Sifs Plads og hver gang tænker jeg, at jeg skal tage nogle billeder. Det er nu endelig blevet gjort, så her har I endnu et spot fra København.
LZP71S1tz6sEeIM59M2u.png

Minirampen på Nordens Plads

Nyt spot, 2012-07-08, Af Nekura

Jeg har været lidt rundt i København og tag billeder af lidt spots, så I kan se frem til nye spots de næste par dage. I første omgang får i den nye minirampe der er blevet lavet på Nordens Plads ved Domus Vista på Frederiksberg.
8mxH6Aic7y5XphZPo9WP.png

Trekronerskolen

Nyt spot, 2012-03-08, Af Nekura

Andet spot fra min Roskildetur er endnu en skole, denne gang Trekronerskolen. Det er ikke det helt vilde spot, men der er god asfalt og rig mulighed for at lave lines på de mange ledges og så er der også en lille scene til manuals.
RrSrkbKDr05c0uDYl4Bd.png

Klostermarksskolen

Nyt spot, 2012-02-08, Af Nekura

Første spot fra min Roskildetur i går er en blanding af en skatepark og et streetspot, nemlig Klostermarksskolen, hvor de har et lille areal med lidt skate obstacles, samt en street trappe med en hubba i hver side.
mWsQymsSCxxBcne5BeVR.png

Måløv Station

Nyt spot, 2012-30-07, Af Nekura

Det er efterhånden rigtig lang tid siden der er sket noget nyt her på siden og det er jeg selvfølgelig ked af og satser på det kommer til at ændre sig. Derfor var jeg i Måløv i går for at tage billeder af Måløv station.
CuujZZQ5EDyNQUYOGpl7.png

Njalsgade

Nyt spot, 2012-18-06, Af Nekura

Nu hvor regnen er stoppet igen, synes jeg lige I skal have et velkendt spot at tag ud til. Njalsgade eller Universitetet er et lille spot med nogle velsmurte curbs og ligger ikke langt fra Prags Boulevard, som jeg lagde op i sidste uge.
b6FqPez47ZsyOT1lm7MW.png

Prags Boulevard

Nyt spot, 2012-13-06, Af Nekura

Med det dejlige vejr vi har i dag, synes jeg I skal have et spot I kan tag ud og skate, så her får i Prags Boulevard. Et dejligt spot, med rails, manualpad og en bank med ledges på.
rpvb0uzzrWILM2SM9t7q.png

Minirampen på Stadionvej

Nyt spot, 2012-23-05, Af Nekura

Med det super gode vejr vi har haft de sidste par dage, kan man godt blive lidt træt og trænge til en chill minirampe session. Derfor vil jeg gerne dele en ny minirampe i Glostrup med jer.
Minirampen på Stadionvej blev færdigbygget her i maj.
hpkFvrK6lMh23jNNUmAz.png

Rødovre Skole

Nyt spot, 2012-21-05, Af Nekura

Jeg har haft billeder liggende af Rødovre Skole i lang tid efterhånden, som jeg helt havde glemt. Men nu skal I ikke snydes for dette spot længere, så her har I det.
iLIoyOcslczdS4Ro3KZW.png

Mjølnerparken

Nyt spot, 2012-15-05, Af Nekura

Det er godt vejr og derfor vil jeg lige dele et dejligt streetspot med jer.
Mjølnerparken i København ligger kun 10-15 minutter fra Nørrebro Skatepark, så hvis man bliver træt af det, kan man jo tage videre.
v4sXJvoBPn3gOH37iGty.png

Bellahøj Svømmestadion

Nyt spot, 2012-09-05, Af Nekura

Jeg har længe ville forbi Bellahøj Svømmestadion for at tage billeder, men der kom hele tiden noget i vejen. Men nu har jeg endelig været forbi, så nu skal I ikke snydes for dette fede streetspot længere.
BsJOW0hs4o9PZbcTYE0j.png

Tapperiets Skatepark

Nyt spot, 2012-01-05, Af Nekura

2 minutter fra Gule Hal ligger Tapperiets Skatepark, som har en minirampe med helt nye plader. Det var egentlig meningen at konkurrencen i lørdags skulle holdes på den, men desværre var vejret dårligt. Det klarede dog op, så jeg kunne tage billeder.
TMrt6Cnsb3I2htmo3Son.png

Gule Hal

Nyt spot, 2012-01-05, Af Nekura

I lørdags var der konkurrence i Køge og selvom jeg ikke fik optaget konkurrencen, skal I ikke snydes. I stedet fik jeg nemlig taget billeder af Gule Hal, som konkurrencen blev holdt i.
OcljhKdpUkW4JR2xA2A2.png

Vejlebrovej Curb

Nyt spot, 2012-13-04, Af Nekura

Jeg var lige i Ishøj her til morgen, så tænkte jeg ville tage billeder af en velkendt curb.
Da jeg ikke ved hvad den bliver kaldt, har jeg bare kaldt den 'Vejlebrovej Curb'. Hvis I har et bedre navn, lytter jeg gerne til foreslag.
sDRj71fVxRZyUItaK6EO.png

Alka 8-trins

Nyt spot, 2012-09-04, Af Nekura

I får lige endnu et spot fra Taastrup, en clean 8-trins trappe, som ligger 5 minutter fra Høje Tåstrup station.
Det er ikke det store, men hvis man alligevel er i Taastrup, kan man nemt for lidt tid til at gå her.
H9o3kl4bTG0gXOWbqeD7.png

Torstorp Skole

Nyt spot, 2012-07-04, Af Nekura

I får lige et weekend spot, som I kan tag hen og skate i morgen, hvis vejret ellers tillader det.
Torstorp Skole, som ligger i Taastrup byder på trapper og handrails til de lidt mere øvede skatere.
YONfn2WHIOsr5szAr2uM.png

Faxe Ladeplads Skatepark

Nyt spot, 2012-05-04, Af Nekura

I går var jeg også lige et smut forbi Faxe Ladeplads Skatepark, som godt nok virker meget sjov, selvom det er en lille park. Desværre var asfalten ikke særlig god, så det er svært at få meget fart på og sikkert ikke sjovt at falde på.
RHgF62ZJJGybSFHZokYN.png

Næstved Skatehal

Nyt spot, 2012-05-04, Af Nekura

Så er vi klar igen. Jeg undskylder endnu engang for den lange tavse periode og håber ikke det sker igen. Jeg har været i Næstved og tage billeder af deres 900 m² store skatehal, som jeg varmt kan anbefale. De har lige hvad man har brug for.
g8SbE9kae05yFQF2cG8C.png

Bistrupskolen

Nyt spot, 2012-15-02, Af Nekura

For en måned siden var vejret stadig fint til at skate, selvom det var ekstremt koldt. Jeg var i Birkerød for at tage billeder af Bistrupskolen, som har nogle interessante rails og andet sjovt og byde på.
HggoShQmgLP79K4M3N0X.png

Hal 12

Nyt spot, 2011-18-12, Af Nekura

Så begyndte det at sne i dag, så nu er det for alvor blevet tid til at rykke indendørs. Derfor smider vi Hal 12 i Roskilde op på siden, til dem af jer, som ikke kendte den i forvejen.
MMqzE2qYjvVhl9N4jVLf.png

Frihedens Butikscenter

Nyt spot, 2011-17-12, Af Nekura

Det er efterhånden lang tid siden I sidst har hørt fra Spot-Guiden og det er jeg selvfølgelig ked af. Derfor får I lige årets sidste streetspot og så håber jeg, at vi, med jeres hjælp, kan runde 150 spots i løbet af 2012.
noPictSpot.jpg

Olliestedet

Nyt spot, 2011-01-11, Af Nekura

I lørdags var der Olliestedet Open 2011 i Ølsted og i den anledning synes jeg at hallen skal op på Spot Guiden.
Jeg optog også noget af eventet, så der kommer nolge film op senere på ugen, hvis I ikke var der eller bare vil gense eventet.
noPictSpot.jpg

Skt. Annagade Skole

Nyt spot, 2011-20-10, Af Nekura

Vi fortsætter med Skt. Annagade Skole i Aarhus, som nok er en af Danmarks mest kendte arealer. Det har været med i et utal af danske skate film og sidste år blev det også renoveret. Jeg har desværre ikke fået taget nogen billeder.
MDlKvq8YK2zB8NfURcc8.png

Gellerup Skatepark

Nyt spot, 2011-20-10, Af Nekura

Nu har jeg tilføjet en masse streetspots fra Jylland, så synes det er på tide at tilføje lidt parker. Vi starter med Gellerup Skatepark, som ligger lidt ude for Aarhus. Den virker lidt kedelig, men man kan alligevel godt få et par timer til at gå.
KrLclu6Z0muN3fQ6GOIK.png

Samsøgade Skole

Nyt spot, 2011-13-10, Af Nekura

En anden kendt skole i Aarhus er Samsøgade Skole, som byder på en 5 trins trappe og et par 3 trins trapper, samt ledges. Det hele med god, smooth asfalt, som gør det sjovt at skate der.
6TmP7JWJAuqsEA6ze1Du.png

N. Kochs Skole

Nyt spot, 2011-12-10, Af Nekura

Aarhus byder på mange spots og blandt andet deres skoler har nogle fede trapper og ledges. Den mest kendte er nok N. Kochs Skole, der især er velkendt for den karakteristiske 7 trins trappe, som kan ses på billedet.
YDmLOVU7VCSDlPBVcaY7.png

Skt. Knuds Torv

Nyt spot, 2011-05-10, Af Nekura

Så er vi endelig nået til Aahus og vi starter med Skt. Knuds Torv, som er et lille spot med kun 2 skateable obstacles. Men på trods af den beskedne størrelse, kan man få flere timer til at gå på de skrå granitblokke.
CNUiXdm4py8Rv5q5oFcD.png

Skanderborg Realskole

Nyt spot, 2011-05-10, Af Nekura

Jeg beklager endnu engang de store pauser mellem opdateringer, især når jeg har spots klar.
Men jeg er nu klar med det sidste spot inden Aarhus og det er Skanderborg Realskole som byder på trapper og ledges i forskellige størrelser.
Kg5jIAR454SOKNvTB9mD.png

Tordenskjoldsgade Skatepark

Nyt spot, 2011-27-09, Af Nekura

Vi bevæger os tættere på Aarhus og alle de Aarhusianske spots, men inden da har vi lige Tordenskjoldsgade Skatepark i Horsens, som har noget lidt andet at byde på end de fleste andre steder, nemlig en betonpool som er lavet til at skate.
p0EvWsLXxhrqp0vFh8Bm.png

Bowleren

Nyt spot, 2011-19-09, Af Nekura

Så er vi nået til det sidste spot fra Region Syddanmark, den velkendte Bowleren i Kolding.
Hvis du har set bare lidt danske skate film har du helt sikkert set noget fra dette spot.
m7AEaoAX8WgjVqeVNIgk.png

Ungdommenshus Fredericia

Nyt spot, 2011-18-09, Af Nekura

Kun 1km fra Fredericia Bowl ligger Ungdommenshus, som har et stort skateareal med masser af obstacles. Ramperne er godt nok gamle og slidte, men de er stadig skateable.
unRm7H0YAjVxAd4K93te.png

Fredericia Bowl

Nyt spot, 2011-18-09, Af Nekura

Jeg unskylder de seneste dages stilhed, men jeg er nu klar med nogle flere spots fra mit lille Jyllands trip. Vi er nået til Fredericia hvor vi starter med den forholdsvis nye bowl/minirampe
3kVPzhS4iSN4AV5Pqqpe.png

Vestre Skole Middelfart

Nyt spot, 2011-14-09, Af Nekura

Endnu et spot i Middelfart, som jeg var forbi er Vestre Skole. Det er et velkendt spot, som har været med i mange danske skate videoer. Det er helt klart et spot der er værd at besøge!
2hhQT2hSFxIhgTPj5EHa.png

Kvickly Middelfart

Nyt spot, 2011-14-09, Af Nekura

Så er der flere spots fra min Jyllandstur. Vi er nået til Middelfart hvor vi finder et lille spot foran Kvickly med trapper og ledges.
VVJcaJGpOH60yCvRcTss.png

Fisketorvet Odense

Nyt spot, 2011-13-09, Af Nekura

I får lige endnu et spot fra Odense. Vi var nemlig også forbi Fisketorvet i Odense hvor der er et lille streetspot, med lidt trapper, ledges og 2 bænke.
80THCkjhLZpTTOOl0Hyr.png

Skt. Jørgens Parken

Nyt spot, 2011-13-09, Af Nekura

Næste stop på turen var Skt. Jørgens Parken i Odense, som er en stor skatepark midt inde i en naturpark. Den minder på en måde lidt om det gamle Fælledparken
tXeIr0QSj1aIS8t8ZXKP.png

Korsør Skatepark

Nyt spot, 2011-13-09, Af Nekura

Jeg har været på en lille skatetrip til Århus i weekenden og har i den anledning taget en masse billeder af forskellige spots på vejen. Jeg vil derfor ligge en del spots op de kommende dage. Vi starter med Korsør Skatepark.
z85ZnOrM6Ztl54kQXKHt.png

Naverland

Nyt spot, 2011-25-08, Af Nekura

Da jeg har lidt dårlig samvittighed over at det er over en måned siden jeg sidst tilføjede et spot får I nu endnu et spot i dag. Jeg er tilbage i Albertslund med Naverland, som på en måde ligger i Glostrup, men alligevel i Albertslund.
J2GlSTZdbUDHhOGjBsDF.png

Gertrud

Nyt spot, 2011-25-08, Af Nekura

Jeg skrev tilbage i juni at Rudersdal Kommune, sammen med en række sponsorer, havde finansieret en ny skatepark i Vedbæk. Den er nu blevet færdig og jeg har derfor været oppe og taget billeder. Enjoi!
QSTrLLnKM4My00Idb7jf.png

Multihallen

Nyt spot, 2011-22-07, Af Nekura

Så er det sidste spot for denne omgang, 'et-spot-om-dagen'. Jeg har været i Rødovre og tage billeder af Multihallen. Jeg har et virkelig akavet forhold til den hal, man kan aldrig rigtig regne med den har åben, men når den har er den meget sjov.
zA47lvRJnr8ZZ8yWquqL.png

Ramasjang

Nyt spot, 2011-21-07, Af Nekura

Så er vi snart slut med 'et-spot-om-dagen' for denne gang. Som det andet sidste spot får I Ramasjang i Birkerød, der er blevet anbefalet af 2 brugere. Det er en gammel park, som virkelig trænger til en kærlig hånd, men det er bedre end ingen ting.
PmLCX3NgQE2sRn4XlVNX.png

Frederiksborghallen

Nyt spot, 2011-20-07, Af Nekura

Vi slutter Hillerød af med Frederiksborghallen, som ligger 5-10 minutter fra Milnersvej Skatepark. Jeg håber de lokale i Hillerød vil deles deres local streetspots, så listen kan blive større.
I morgen får I et spot som er blevet anbefalet 2 gange.
SfCDbgL3WZf2grCiWF8B.png

Milnersvej Skatepark

Nyt spot, 2011-19-07, Af Nekura

Vi fortsætter "Et spot om dagen" med Milnersvej Skatepark, som er en gammel slidt (og nærmest forældet) park i Hillerød. Det er altså det andet spot fra Hillerød og kan da også afsløre at i morgen kommer der et streetspot fra Hillerød.
k9Di3IzBug2oIMazbvhO.png

Biblo i Hillerød

Nyt spot, 2011-18-07, Af Nekura

Den 16. april 2011 blev der indviet en ny skatepark i Hillerød, med opvisning og best trick. Desværre fandt jeg først ud af det et par måneder senere, men derfor skal der stadig tages billeder. Så første spot i denne uge er Biblo i Hillerød
LvdUZ0Y41TLJQg2K4VlC.png

Prøvehallen

Nyt spot, 2011-16-07, Af Nekura

Efter opfordring fra en anonym bruger har jeg været forbi Prøvehallen i Valby, hvor der er et lille street spot med lidt af hvert.
I næste uge regner jeg med at ligge ét nyt spot om hver dag, så der er noget at se frem til.
pvLQqYabPj50RGzpObxk.png

Regnbuen i Farum

Nyt spot, 2011-10-07, Af Nekura

Nu er det snart en uge siden jeg kom hjem fra Roskilde, så synes jeg har holdt nok ferie. Derfor får I nogle nye spots de næste par dage og vi starter i Farum med Regnbuen. Husk også at anbefal jeres lokale spots, så Spot Guiden kan vokse.
Ns873Wz7KVfFSzb3d4cY.png

Hørsholm Skatepark

Nyt spot, 2011-24-06, Af Nekura

I får også lige Hørsholm Skatepark som også er en forholdvis ny skatepark fra 2010. Hele parken er lavet med sorte plader, som bliver meget varme når solen skinner. Så hvis du falder, kommer du hurtigt op igen.
WfSe8ktFtlsLeuXVSKmH.png

Humlebæk Skatepark

Nyt spot, 2011-24-06, Af Nekura

Inden jeg tager til Roskilde Festival i morgen, tænkte jeg at jeg heller måtte tilføje lidt nye spots. Så vi starter med Humlebæk skatepark, som en en hel ny skatepark, der åbnede den 24. maj 2011.
nEsCKeMoYX0IeBxk3rY3.png

Fælledparken

Nyt spot, 2011-17-06, Af Nekura

I anledning af åbningen af Fælledparkens nye skateareal tilføjer jeg spottet. Jeg har dog ingen billeder af selve parken på nuværende tidspunkt.
z1LN19ijAatgfAZgOUZl.png

Kalvebod Brygge

Nyt spot, 2011-13-06, Af Nekura

Macba er et spot for sig selv, på trods af det ligger på Kalvebod Brygge som er vores næste spot. Kalvebod Brygge dækker over en række spots som alle ligger i mellem Macba og Drømmespottet.
32tTKLhMGUq1xcfKRdqA.png

Macba

Nyt spot, 2011-13-06, Af Nekura

Tror det er på tide at få tilføjet et nyt spot, så nu får I den danske version af den velkendte Macba trappe i Spanien.
uMkKOA2PQgJ5UmH1hvKv.png

Islands Brygge

Nyt spot, 2011-01-06, Af Nekura

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at tage billeder af Islands Brygge (og ikke mindst ligge dem ind).
Jeg satser på at få lagt nogle fleres spots op de næste par dage. Enjoy Islands Brygge for now.
iNoV7J3zpQklQFotrBcz.png

Glostrup Svømmehal

Nyt spot, 2011-26-05, Af Nekura

Tæt på Diget ligger Glostrup Fritidscenter og Svømmehal hvor der gemmer sig en lille 3-trins trappe, samt en 7-trins trappe.
Det er ikke super spændende, men hvis du bor i nærheden er det fint til at slå lidt tid ihjel.
5PKcVukkvDyiHLf17WPl.png

Diget

Nyt spot, 2011-26-05, Af Nekura

Jeg har for noget tid siden været i Glostrup og tage billeder, men på grund af dovenskab og travlhed med andre ting kommer de først op nu. Vi starter med Diget
YyIetdTuZ9MQEt5LvDox.png

Roskilde Skatepark

Nyt spot, 2011-16-05, Af Nekura

Så fik jeg endelig taget billeder af Roskilde Skatepark uden der var for mange mennesker. Hvis der er nogen som ikke kender parken, så er dette Roskilde Festivalens bidrag til skatescenen og kostede omkring 7 millioner.
noPictSpot.jpg

Copenhagen Skatepark

Nyt spot, 2011-10-05, Af Nekura

Udover Enghave Plads, byder Enghave også på Copenhagen Skatepark, som ligger lige ved Enghave station. Den er under ombygning hele Maj og jeg har derfor ikke nogle billeder endnu. Det er også her der bliver afholdt CPH Pro
aQ77d90ZS0YGSttnMZSW.png

Enghave Plads

Nyt spot, 2011-10-05, Af Nekura

Jeg har været en tur til Enghave hvor de er i gang med at lave Enghave Plads til en betonpark. Den er næsten færdig (de regner med at denne er færdig i slutningen af ugen) og jeg har derfor været inde og tage billeder.
6n3Ipk5VI6bPmxl10ON6.png

Sølvrampen på Robinievej

Nyt spot, 2011-04-05, Af Nekura

Jeg slutter af med et spot fra min hjemby, Albertslund. Der kom for lidt under 2 år siden en rampe lavet i metal, som egentlig er meget sjovt at skate.
PuAnDmMP2bFPOJtLgE0f.png

Skovlunde Station

Nyt spot, 2011-04-05, Af Nekura

Jeg har også været forbi Skovlunde station, samt rundt om og tag lidt billeder. Hvis man går lidt rundt kan man sikkert finde en masse små hyggelige ting, som trapper og drops.
9nhd7e37STRI7OP7OEVZ.png

Ballerup Super Arena

Nyt spot, 2011-04-05, Af Nekura

I må undskylde at jeg har været lidt sløv til at få lagt nye spots op, men med det gode vejr der har været på det sidste har jeg været ude og skate en del i stedet. Men nu skulle der gerne ske lidt herinde de næste par dage, vi starter i Ballerup.
sgsunoo0e1S0XHqLx5CD.png

Rødkilde Skole

Nyt spot, 2011-22-04, Af Nekura

Et andet sted i Vanløse ligger Rødkilde Skole, som har en skolegård, der byder på lidt trapper i forlængelse af hinanden, gode til lines.
Stedet er nok ikke så sjovt for nybegyndere, der er Vanløse Skatepark bedre.
5kFNj5PZN5RKNFsLrcVR.png

Vanløse Skatepark

Nyt spot, 2011-22-04, Af Nekura

Så har jeg været en tur i Vanløse hvor de sidste år fik en lille chill skatepark. Det er ikke nogle store ting, men den er perfekt til nybegyndere
BhMn6msJdKELdzc8ZR3L.png

Æblehaven

Nyt spot, 2011-11-04, Af Nekura

Ud af de 3 parker fra Roskilde konkurrence har jeg tilføjet den fra Ejby, Kirke Hyllinge. Den fra Hvalsø var der desværre ikke mere og der er derfor kun Æblehaven tilbage. Det var også her finalen blev holdt.
Rru84mSxZht7V2ioEyDm.png

Bramsnæsvighallen

Nyt spot, 2011-11-04, Af Nekura

En gang for 8-9 år siden var der en konkurrence i Roskilde, som blev holdt over 4 lørdage på 3 forskellige skateparker i Roskilde, Hvalsø og Ejby, Kirke Hyllinge. Jeg tog afsted for at tage billeder, men det var desværre ikke noget kønt syn.
KqzDMNXLmGzSZtFbh5Jd.png

Drømmespottet

Nyt spot, 2011-03-04, Af Nekura

Synes efterhånden det er lang tid siden jeg har tilføjet et nyt spot og bare fordi jeg laver lidt på sidens funktionalitet, skal jeg jo ikke glemme at tilføje spots. Derfor får I nu Drømmespottet i København.
32XQnedWjkjFJhzSpM7D.png

Brøndby Vandreservoir

Nyt spot, 2011-23-03, Af Nekura

På Vallensbækvej 1 ligger der en tank, og bag den tank ligger Brøndby Vandreservoir, som er et vaskeægte streetspot, med stort potentiale.
RjsnhvI6BN3b5smsLp3e.png

Jarmers Plads

Nyt spot, 2011-17-03, Af Nekura

Næste spot fra Indre By er en klassiker og hvis ikke du kender det, er du nok ikke fra omegnen. Jeg snakker selvfølgelig om Jarmers Plads, som er et af Danmarks ældste og mest kendte streetspots, på trods af dets lille størrelse.
39UNipnZpEojfZOdIB9A.png

Charlotte Ammundsens Plads

Nyt spot, 2011-17-03, Af Nekura

Vi mangler jo helt nogle spots i Indre By, så må heller få lagt nogle op. Vi starter med Charlotte Ammundsens Plads, også kendt som Nansensgade, som er et forholdsvis nyt streetspot fra 2009.
LeKvlIg53QqiVRD95yua.png

Nørrebro Skatepark

Nyt spot, 2011-15-03, Af Nekura

Så har jeg været på Nørrebro for at tag billeder af Nørrebro Skatepark. En stor beton park, som ligger 10 minutter fra Nørrebro station. Den blev lavet for ca. 3½ år siden i august 2007 og er siden blevet et stort hit for street skatere
EI6YglI3EX3x1mtWQlYI.png

Holmehaven

Nyt spot, 2011-07-03, Af Nekura

Gentoftes anden skatepark er Holmehaven, som blev lavet i 2004. Det er en fed park, der nærmest ligner et streetspot. Det eneste minus er at det ligger gemt mellem en masse træer og er derfor lang tid om at blive tør efter en regnvejrsdag.
lcJi2abVH60JCmrav5rt.png

Helligdommen

Nyt spot, 2011-07-03, Af Nekura

Så har jeg været en tur i Gentofte hvor de har 2 fede skateparker og vi starter ud med Helligdommen, som blev lavet i 1998. Det er også her der årligt bliver afholdt skate konkurrencen Helligdommen Open.
xrQLC2ZrSjFCDL6cXXc6.png

Amager Strand Promenaden

Nyt spot, 2011-01-03, Af Nekura

Endnu engang er vi i Kastrup på Amager, nærmere bestemt Amager Strandpark, hvor der ligger et stort område med gode skatemuligheder.
Det er et velkendt spot, så du skal ikke regne med at have det for dig selv, specielt ikke om sommeren.
JQm3JFut8e4eq89reOrR.png

Tårnby skatepark

Nyt spot, 2011-21-02, Af Nekura

Vi slutter med Albertslund for nu og tager til Tårnby, Kastrup i stedet. Her er der nemlig en lille beton park med mulighed for lidt af hvert. Curbs, rails, fun boxes, euro gap og almindelig gap.
52FV7Pc7s7dzo1q2GjWl.png

Tranehusene

Nyt spot, 2011-21-02, Af Nekura

Endnu et spot fra Godthåbsparken i Albertslund. Det ligger faktisk under 5 minutter fra Rypehusene og består af en masse trapper i forskellige størrelser, samt ét enkelt gab.
Wg5kWWeprqMkOL1Jln7n.png

Rypehusene

Nyt spot, 2011-21-02, Af Nekura

Endnu et spot fra Albertslund, denne gang fra Godthåbsparken, som er et stort boligkvarter med gode skatemuligheder. Der vil derfor også komme flere spots op herfra.
PgG3OVJqDu9yQ0QrDg4J.png

Ungehuset Hedemarken

Nyt spot, 2011-21-02, Af Nekura

Et stort område med små trapper, træcurbs og stort flatground spot. Perfekt til nybegyndere, som gerne vil prøve at hoppe ud over trapper eller måske lære at lave flips ud over.
t13GtVJR3KxVFg2NnZEh.png

Taastrup Hovedgade

Nyt spot, 2011-15-02, Af Nekura

Spot nummer 2 er endnu et 'gammelt' spot som har fået nye billeder og beskrivelse, samt nyt link til rejseplanen.
Taastrup Hovedgade er et lille, men sjovt streetspot som man skulle tro var lavet til at skate.
aPa9SLByShf7VWtqCvOG.png

Dyringparken

Nyt spot, 2011-15-02, Af Nekura

Så er det første spot kommet op og der vil følge mange flere snarest.
Vi starter ud med Dyringparken i Brøndby Strand, som også var oppe før, men jeg har taget nye billeder og opdateret beskrivelsen, samt linket til rejseplanen.